Rijopleiding Leiden


Als je op zoek bent naar een rijschool in Leiden dan kan je goedkoop bij ons jouw rijlessen volgen. Bij ons kan je zonder veel moeite jouw auto-, brommer- en motorrijbewijs halen. Je zal verzekerd zijn van een vaste rijinstructeur. Deze helpt jou zo snel mogelijk om te slagen. Er wordt bij veel rijscholen een minimum aantal rijlessen gehanteerd. Dat doen wij niet. Bij ons kan je een snel leerproces tegemoet gaan vanwege de jarenlange ervaring van de rijinstructeurs en heb je geen onnodig veel auto- of motorrijlessen nodig. Kom daarom naar Rijschool Leiden.

Leer rijden met de auto

Je kan bij onze rijschool in Leiden leren rijden met de auto. Je behaalt daarmee het rijbewijs B, wat het autorijbewijs is. Wanneer je dit traject doorloopt kost dit veel tijd. Het is om die reden erg belangrijk dat er persoonlijke begeleiding komt kijken. Daarmee kan je ervoor zorgen dat de rijopleiding effectief en snel wordt doorlopen. Hierbij kunnen we als rijschool in Leiden verschillende pakketten aanbieden. Met 20 rijlessen en een praktijkexamen ben je minder dan duizend euro kwijt. Verder bieden we de optie om een tussentoets te doen. We doen zo'n toets omdat er veel leerlingen zijn die erg nerveus zijn wanneer ze hun allereerste praktijkexamen moeten afleggen. In combinatie met onze begeleiding geeft dit rust tijdens het examen waardoor het slagingspercentage hoger is dan bij andere autorijscholen.

Leer rijden met de motor

Bij onze rijschool in Leiden kan je ook motorrijlessen nemen. Het kan zowel voor het A2, A1 als A rijbewijs. Hieraan kan je al beginnen op 17 jarige leeftijd. Tijdens de rijlessen zorgen we ervoor dat je ervaring krijgt met de motorfiets en dat je succesvol door de voertuigbeheersing oefeningen heen komt. Daarna ben je klaar om in het praktijkexamen verkeersdeelneming te participeren. Het motorrijbewijs halen is bij ons vele malen makkelijker dan je denkt. Kom daarom jouw rijopleiding bij onze rijschool in Leiden doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Direct Geslaagd en zo werkt het theorie-examen tegenwoordig

Rijlessen inplannen met Uniek